• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Bezorgen en verzendkosten 

De meeste artikelen heb je de volgende werkdag al in huis; de levertijd is afhankelijk van de snelheid van de bezorgdienst PostNL.

Bij verzending binnen Nederland wordt er voor een brievenbuspakketje € 4,50 gehanteerd en voor een pakket € 6,75. Voor België en Duitsland wordt er € 15,- voor verzending gehanteerd. In het afrekenproces zie je precies wat de totale kosten voor je bestelling zijn, voordat je bestelling definitief is geplaatst. 

Retourneren

Na ontvangst van alle producten heb je 14 dagen de tijd om te bedenken of je je aankoop wilt behouden of terugsturen. Na aangegeven te hebben dat je jouw aankoop wilt terugsturen, kun je jouw aankoop zonder opgaaf van reden binnen 14 kalenderdagen naar Artisane retour sturen.

Bovenstaande geldt niet bij bestellingen van producten die voor speciaal voor jou zijn besteld of op maat worden gemaakt; dan vervalt het retourrecht.

Kosten voor het retourzenden zijn voor jouw rekening.

Wil je (een deel van) je order retour sturen dan verzoeken wij je om jouw retourzending aan te melden per mail [email protected] met vermelding van naam, woonplaats, het terug te zenden artikel en je bankgegevens. 

Je kunt je retourzending sturen naar:

Artisane 100% woonlinnen

Derde dijk 2

9337 TC Westervelde


De artikelen moeten in de originele verpakking, niet gebruikt en voldoende gefrankeerd worden geretourneerd. Kosten en risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper. 

Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden.