• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

FAQ

Hoe selecteert Artisane producten voor haar collectie?

Artisane heeft een aantal uitgangspunten voor de producten in de collectie. Allereerst is de vervaardiging belangrijk. Het moet een duurzaam product zijn. Dit houdt in dat het productieproces wordt beoordeeld naar duurzaamheid, evenals de verwerking tot uiteindelijk product. Tevens moet het eerlijk gemaakt zijn, d.w.z. dat de mensen die de producten maken in goede omstandigheden werken. Dit proberen we zo goed mogelijk na te gaan. Verder is het belangrijk dat een product bijzonder is en een toevoeging is op het bestaande aanbod in Nederland/Belgie.

Hoe kan het linnengoed het beste gewassen worden?

Het beste kan het wasvoorschrift aangehouden worden. In het algemeen geldt dat linnen gewassen kan worden op 40 graden of meer. Voor hennep stoffen maximaal 40 graden. Het gebruik van een fijnwasmiddel wordt aangeraden. Aangeraden wordt om het linnen zo nu en dan in de wasdroger te doen. Haal het er nog vochtig uit en hang het aan de waslijn. Hierdoor wordt het linnen weer heerlijk soepel en zacht!

Moet linnen gestreken worden?

Dit is geheel een persoonlijke keuze! Linnen en hennep stof kan gestreken worden, maar het kreukeffect is een natuurlijke eigenschap van de stof. Als je strijkt, doe dit dan aan de binnenzijde van de stof.

Als ik niet tevreden ben over mijn aankoop?

Te allen tijde mag een aankoop geretourneerd worden. De aankoopsom wordt direct na ontvangst van de retourzending, in ieder geval binnen 14 dagen, teruggestort op je rekening. Lees hier meer over bij Verzenden&retourneren. Klachten willen we horen zodat we ze kunnen oplossen. Wij willen je graag tevreden stellen!