Ecologisch wonen

Ecologisch wonen

Iedereen is een natuurlijk wezen. Rustige kleuren en natuurlijke materialen hebben een goede uitwerking op je welbevinden en dat van anderen.

Iedereen is een natuurlijk wezen. Rustige kleuren en natuurlijke materialen hebben een goede uitwerking op je welbevinden en dat van anderen. We zijn er ons vaak niet van bewust, maar onschuldig ogend textiel, vloerbedekking, meubelvulling, MDF, verf en lijm scheiden nog steeds actieve schadelijke stoffen uit. Dat is geen ramp. Een gezond en sterk lichaam kan deze stoffen redelijk goed afvoeren. Maar opgroeiende kinderen en mensen met een zwak immuunsysteem of allergieproblemen, hebben meer moeite om die stoffen af te breken. Dat kan bij hen mogelijk leiden tot (chronische) ziekten of andere vage klachten.

Door het gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen is het binnenklimaat zeer aangenaam. Een ecologisch interieur ademt; het leeft en dat voel je meteen. Het prikkelt je zintuigen door de afwisseling van pure materialen met robuuste en zachte texturen, maar ook door oogstrelende kleurtinten die subtiel spelen met het licht.

Stop aandacht en liefde in aangenaam en prettig wonen. Dat heeft een positieve uitwerking op jezelf en op anderen. Omring jezelf met waar jij je lekker bij voelt.

Het interieurlinnen in de collectie van Artisane is anti-allergisch, duurzaam vervaardigd en mooi!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.