0 items

|

€ 0,00

| Afrekenen
  • Gratis verzending Nederland
    Binnen 48h in huis*
  • Klantvriendelijk!
    Niet goed = geld terug
  • Eerlijk, duurzaam en mooi
    In de sfeer van de Mediterranee

Over Artisane

Na de terugkeer uit Zuid-Frankrijk ben ik begonnen met de webwinkel Artisane.nl. Geïnspireerd door kleine Franse labels in linnen producten wilde ik deze unieke collecties naar Nederland brengen. Zo is de online verkoop van linnen dekbedovertrekken en overig linnen beddengoed, linnen gordijnen en keuken&tafellinnen tot stand gekomen. 

Voor de collectie van Artisane wordt zorgvuldig gezocht naar unieke kwalitatieve producten die bovendien duurzaam en zeker ook eerlijk worden gemaakt.

"Als iets met liefde en aandacht is gemaakt, zie je dat terug in het product."

Vriendelijke groet!

Ciska Schoenmaker - Eigenaar Artisane

Ciska | Artisane

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar staat Artisane voor?

Natuur

De natuur is goed voor ons lichaam en geest. Natuur inspireert, is gezond en biedt welbevinden. De collectie van Artisane is samengesteld om dit gevoel in uw woonomgeving toe te kunnen voegen. De producten zijn van een hoge kwaliteit door het gebruik van natuurlijke materialen (linnen, hennep, biologisch katoen, hout, klei) en gecontroleerde duurzame productieprocessen. We zien de natuur als de grote bron van inspiratie voor elk product.

Eerlijk

Artisane werkt rechtstreeks met geselecteerde partners. We geloven erin dat het welbevinden van de ambachtslieden direct van invloed is op de schoonheid van een product.

Ambacht

Artisane betekent, vrij vertaald: een ambachtsman/vrouw die met liefde en aandacht een product maakt.  Massa-productie staat ver van ons af.