0 items

|

€ 0,00

| Afrekenen
  • Gratis verzending Nederland
    Binnen 48h in huis*
  • Klantvriendelijk!
    Niet goed = geld terug
  • Eerlijk, duurzaam en mooi
    In de sfeer van de Mediterranee

Mediterraan interieur

Mediterraan-interieur-Blog

Linnen, woonlinnen, linnengoed: allemaal woorden die je kunt gebruiken voor het textiel in je interieur. Soms wordt de stofsoort (linnen gemaakt van vlas) bedoeld, een andere keer zie je dat het woord linnen gebruikt wordt als verzamelnaam voor al wat van stof is in je huis.

De collectie van Artisane bestaat uit producten voor in huis die van linnen stof gemaakt zijn. Het grootste deel van de collectie is van gewassen linnen; een linnen stof die al enkele malen gewassen is en hierdoor een eigen en sleets uiterlijk qua kleur en stof heeft gekregen.

In de tijd dat ik in Frankrijk woonde, ben ik deze stof zeer gaan waarderen. Linnen is alom aanwezig in de interieurcollecties in de Mediterrane landen. De uitstraling van gewassen linnen past dan ook goed bij een Mediterraan interieur.

Beetje bij beetje leerde ik hele mooie labels kennen met de meest prachtige collecties linnen voor in je interieur. Eenmaal weer terug in Nederland besloot ik mijn passie voor linnen en interieur om te zetten in wat nu Artisane is.

Maar het is nog niet compleet! Een linnen dekbedovertrek of linnen tafellaken past namelijk zo mooi in een Mediterraan interieur. Vanaf het aankomende voorjaar gaat Artisane daarom haar collectie uitbreiden met meubels, decoratie en unieke vondsten. Allemaal ingrediënten om je interieur een zuidelijke sfeer te geven: ‘Artisane wonen’ - Esprit du Sud.

‘Artisane wonen’ selecteert uit collecties van grote en kleine labels het mooiste voor een Mediterraan interieur.

Geef een reactie