0 items

|

€ 0,00

| Afrekenen
  • Gratis verzending Nederland
    Binnen 48h in huis*
  • Klantvriendelijk!
    Niet goed = geld terug
  • Eerlijk, duurzaam en mooi
    In de sfeer van de Mediterranee

Binnenkort nieuw bij Artisane: Caravane!

Pasen-Caravane

Zo hé, onder de indruk! Na jarenlang beursbezoeken en heel wat verschillende merken nader bekeken te hebben, is dit wat ik zoek voor onze collectie van Artisane. Ik kende ze al van de tijd dat ik in Frankrijk woonde. Daar bezocht ik graag de boutique IVHome in Aix waar ze onder meer dit merk verkopen.

Ik ben heel tevreden hoe de huidige collectie met linnengoed loopt. Maar het zou zo mooi zijn om het linnen beddengoed samen met bijpassende meubels te kunnen verkopen of onze linnen kussens met een bank die van hetzelfde hoogwaardige en duurzame linnen is vervaardigd. Oftewel, ik was op zoek naar een 'linnen-concept' en dat heb ik gevonden!

Het merk Caravane is origineel, tot in de puntjes uitgedacht, niet tuttig of te landelijk, makkelijk combineerbaar, van hoge kwaliteit en vooral mooi! Ik ga verder aan de slag met dit mooie merk om jullie binnenkort meer te kunnen laten zien!

Geef een reactie