0 items

|

€ 0,00

| Afrekenen
  • Gratis verzending Nederland
    Binnen 48h in huis*
  • Klantvriendelijk!
    Niet goed = geld terug
  • Eerlijk, duurzaam en mooi
    In de sfeer van de Mediterranee

Winkel van Artisane wonen in Groningen bijna open

2c1b2402_1024x1024

Afgelopen maanden is er natuurlijk hard gewerkt, kwamen er leveringen later dan verwacht en was er meer verfwerk dan voorzien. Maar al met al zijn de voorbereidingen voor onze winkel in Groningen goed verlopen. Dat betekent dat we volgende week gaan openen!

In de winkel van Artisane wonen is natuurlijk de collectie gewassen linnen aanwezig. Voorin de winkel is een keuken-eetkamer gedeelte met handbeschilderd servies, gesmeed bestek, mondgeblazen glazen en andere tafelaankleding. Daarnaast zijn er een aantal sfeerkamers ingericht met banken en fauteuils, kussens, plaids, spiegels, lampen en kleinmeubelen. Het grootste gedeelte komt van het Franse label Caravane.

Alles wat in de winkel staat is met zorg ingekocht. Artisane wonen staat voor eerlijke handel, duurzaam vervaardigde materialen en kwalitatieve, vaak ambachtelijke producten. Ook heel belangrijk is dat het originele items zijn die niet op iedere straathoek zijn te vinden. En dat allemaal in de sfeer van de Mediterranee, Esprit du Sud.

Op zaterdag 15 oktober is de officiële opening. Dit vieren we met cadeautjes voor nieuwe klanten en weg-geefacties. Houd onze Facebook-pagina in de gaten! Facebook Artisane wonen

Een gedachte over “Winkel van Artisane wonen in Groningen bijna open”

Geef een reactie